Feedback & Reviews

Class 1

Ishaan & his parents

ISHAAN-CLASS 1
ISHAAN-CLASS 1, 01
ISHAAN-CLASS 1, 02

Vdsoumya & her parents

Harikam

Harikam

Nivedita & her parents

NIVEDITA
NIVEDITA-01

Kasuheertha & her parents

Kasuheertha-00
Kasuheertha-02
Kasuheertha-01

Yeshasvini Sampath & her parents

Yeshasvini Sampath-00
Yeshasvini Sampath-01

Divya Venkat & her parents

Divya Venkat-00
Divya Venkat-01

Grahith Ganapathy kk & his parents

Grahith Ganapathy kk-00

Class 2

Sushma & Her Parents

SUSHMA

Saithika & Her Parents

SAITHIKA

Kamran & His Parents

kamran

Vishruthi Senthil & Her Parents

Vishruthi Senthil

Dhruv Krishna Nair & His Parents

kamran

Koushika & Her Parents

KOUSHIKA

Srihari R & His Parents

Sriharir-00
Sriharir-01

Venya Bhardwaj & His Parents

Venya Bhardwaj-00

Aanand Sri Balaji & His Parents

Venya Bhardwaj-01

Class 3

Sharvesh & His Parents

sharvesh

Hafsa Hussain & Her Parents

Hafsa Hussain

Janasi & Her Parents

janasi

Vaachee Sharma & Her Parents

Vaachee Sharma
Vaachee Sharma

Ronika Barui & Her Parents

Ronika Barui

Anirudh Sriram & His Parents

Anirudh Sriram Shrivatsav

Class 4

Shahazad & His Parents

SHAHAZAD

Mahathi S & Her Parents

Mahathi S

Shruti Ramanathan & Her Parents

Shruti Ramanathan

Rishika Shulka & Her Parents

Rishika Shulka

Abdullah & His Parents

abdullah

Rida & Her Parents

Rida

Anish Bhattacharya & His Parents

Anish Bhattacharya

Chetna Kiran & Her Parents

Chetna Kiran

Manan Madhukesh & His Parents

Abdullah K & His Parents

Abdullah K -00
Abdullah K

Class 5

Class 5 - 02
Class 5 - 01
Class 5 - 10
Class 5 - 09
Class 5 -17
Class 5 - 12
Class 5 - 13
Class 5 - 03
Class 5 - 04
Class 5 - 04
Class 5 - 05
Class 5 - 06
Class 5 - 07
Class 5 - 08
Class 5 - 14
Class 5 -15
Class 5 -17

Rishva Karthikeyan-Student-Lawrence High School

The class was really fun.

It was fun to learn to code new things.

thanks for teaching

Saathvika-Student-Lawrence High School

  1. Yes (for students)
  2. its simple.
  3. Yes, our teacher asks us to practice and experiment a lot until we get it right.
  4. Yes,I like how ma’am teaches she is always polite and clears every doubt.
  5. I would choose 7-8 . Learning this program is easy and interesting 
  6. No, I am happy with what is going on right now.

Saanvi Sharma-Student-Lawrence High School

  1. Do you like the GUI which we are using for our classes?
    Ans : Yes, we like it
  2. Is the software easy to install?
    Ans: No, mam I could not install it
  3. Does your teacher encourage you to perform better?
    Ans: Yes, mam encourages us to perform better
  4. Any change you want in class? Please suggest?
    Ans: No changes needed mam     

Unnati

  1. Do you like ‘Coding Math’ module 2 coding 
    Ans: yes it is interesting and good. 
  2. Does your teacher encourage you to perform better? 
    Ans: yes she really give me confident.
  3. Do you feel the methods of teaching are innovative? 
    Ans: yeah they are innovative. 
  4. Rank these sessions as easiest to hardest on a scale of 1 to 10 where ‘1’ is hardest and ‘10’ is easiest? 
    Ans: I would say ‘1’ is easiest and “2” is harder.
  5. Any change you want in class? Please suggest 
    Ans: I would say to do module 3 as programs
    Like colourful flowers, house, rainbow, scenery’s 

Class 6

Class 6 - 36
Class 6 - 37
Class 6 - 28
Class 6 - 33
Class 6 - 17
Class 6 - 15
Class 6 - 07
Class 6 - 09
Class 6 - 39
Class 6 - 42
Class 6 - 04
Class 6 - 13
Class 6 - 41
Class 6 - 43
Class 6 - 44
Class 6 - 50
Class 6 - 01
Class 6 - 49
Class 6 - 47
Class 6 - 48
Class 6 - 02
Class 6 - 03
Class 6 - 05
Class 6 - 06
Class 6 - 18
Class 6 - 16
Class 6 - 29
Class 6 - 37
Class 6 - 39
Class 6 - 14
Class 6 - 20
Class 6 - 21
Class 6 - 19
Class 6 - 25
Class 6 - 22
Class 6 - 23
Class 6 - 31
Class 6 - 34
Class 6 - 32
Class 6 - 35
Class 6 - 27
Class 6 - 26

Rahil Mohammed-Student-Lawrence High School

Our Coding Teacher is Payal mam. First when she introduced the coding classes i thought that it was boring and attended the class, but when i started attending the classes it became more interesting to learn new codes and get some codes to make. My father started asking me some codes to make and the code which i shared on August 5 (Wednesday) was also done by my father’s questions. So, a very thank you to mam to make me feel the coding classes are interesting.

Class 6 - 30

Class 7

Class 7 - 01
Class 7 - 02
Class 7 - 03
Class 7 - 04
Class 7 - 05
Class 7 - 09
Class 7 - 13
Class 7 - 08
Class 7 - 07
Class 7 - 16
Class 7 - 06
Class 7 - 14
Class 7 - 17
Class 7 - 10
Class 7 - 11
Class 7 - 12